SKI VIKEND 2017

Ove godine organizujemo ski-vikend na Žabljaku u ovkiru Mense Crne Gore i njenih prijatelja. Kao i ranijih godina, ski-vikend ce se održati krajem treće sedmice marta (18-19 mart 2017).

Ovo druženje ce početi u subotu 18. marta, polaskom iz Podgorice u ranim jutarnjim časovima, kako bi zainteresovani za skijanje iskoristili cijeli dan. U večernjim satima je organizovana zabava za sve zainteresovane.
U nedelju 19. marta nakon doručka skijašima je na raspolaganju cijeli dan, a ljudima koji su zainteresovani za šetnju biće organizovan prevoz do Crnog jezera. U večernjim satima je planiran povratak za Podgoricu. Cijena ski-vikenda sa prevozom iznosi 35 evra, za članove Mense 25. Za osobe mlađe od 12 godina cijena je umanjena za 50%.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me