GODIŠNJA SKUPŠTINA MENSE BIH 2017

Drage kolege, u nastavku možete pročitati poziv kolega iz Mense BiH na njihovu redovnu godišnju skupštinu 2017.

 

 

Dragi prijatelji u Mensi Crne Gore,

Mensa Bosne i Hercegovine organizuje redovnu godišnju skupštinu na planini Vlašić 17-18.06.2017. godine u turističkom naselju EKO-FIS Vlašić (www.eko-fisvlasic.ba). Pored službenog dijela za naše članove, planiramo i druženje sa našim prijateljima iz susjednih Mensa organizacija (Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Srbija). Želimo da razmotrimo iskustva, da razgovaramo o mogućnostima saradnje i da se opustimo u EKO-FIS-u.
Zbog ograničenog prostora moramo znati tačno o kolikom broju članova se radi. Eko FIS ima ograničen broj dvokrevetnih soba, a ostalo su višekrevetne. 
Cijena za ručak + zakuska naveče u subotu i noćenje sa doručkom je 35EUR.

Molim da nam javite kako bismo na vrijeme mogli rezervisati i organizovati sve što je potrebno.

 

Puno pozdrava,

Siniša Marčić

Mensa BiH

www.mensa.ba

 

Prijave za odlazak šaljite najkasnije do 1.6.2017. na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mensa Crne Gore će, kao i do sad, uz poštovanje ranije usvojenih pravila refundirati dio troškova puta u ukupnom iznosu od 100 €.

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me