PRIJEM NOVIH ČLANOVA - REDOVNO OKUPLJANJE

Dragi članovi, kao što je bila praksa i prethodnih mjeseci i u maju ćemo se okupiti prvog utorka u mjesecu (7. 5. 2013. od 17 do 19 h) u kancelariji Mense Crne Gore u Podgorici. Za razliku od ranijih okupljanja, ovo okupljanje će biti malo drugačije.

Posebnu pažnju bi skrenuli novim članovima i pozvali ih da nam se pridruže. Pod novim članovima podrazumijevamo sve članove koji su zadovoljili uslov za članstvo na testiranjima u Crnoj Gori, a do sada nisu prisustvovali nijednom okupljanju Mense Crne Gore. Svi članovi sa trenutnog spiska članova koji se nalazi na sajtu mogu na ovom okupljanju preuzeti člansku kartu za tekuću godinu ukoliko je nisu preuzeli ranije.


Još nekoliko razlika u odnosu na ranija okupljanja:
- svaki član sa sobom moze donijeti i jaje da „odmjerimo snage“ ;-)
- biće obezbijeđeno i nekih grickalica i sokova.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me