TESTIRANJE INTELIGENCIJE U PODGORICI

MENSA CRNE GORE VAS POZIVA DA UČESTVUJETE U MEĐUNARODNOJ AKCIJI "DAN INTELIGENCIJE".

Povodom međunarodne akcije "Dan inteligencije", Mensa Crne Gore će u nedelju, 6. novembra 2016. godine u 12 časova organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici.

Testiranje će se održati u novim prostorijama Univerziteta “Mediteran” na Starom aerodromu u Podgorici.

Testiranje će biti organizovano po principu 2 za 1, što znači da svaki kandidat koji uplati iznos za testiranje za sebe, može povesti sa sobom još jednu osobu koja će dobiti gratis testiranje.

Kako je broj mjesta za testiranje ograničen, prijava za testiranje je obavezna.

Rok za prijavu je otvoren do petka 4. novembra 2016. godine do 12 časova.
Prijava podrazumijeva slanje podataka (ime i prezime kandidata, JMBG i telefon za kontakt) za oba kandidata koji će se testirati po cijeni jednog testiranja na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Cijena testiranja je 10 €. Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 17 godina.

Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

Napomena: Mensa Crne Gore je obezbijedila besplatno testiranje za sve one koji su se odazvali našoj akciji dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je trajala od 18. do 22. aprila 2016. godine u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me